Trotse sponsor van...

Bij Nederlof speelt MVO en sponsoring een belangrijke rol. Wij leveren graag een bijdrage aan mens en maatschappij. We zijn trotse sponsor van het Nederlands Rolstoelhockeyteam, Sparta, Excelsior en Telstar.

Nederlands Rolstoelhockeyteam

Nederlof Fish steunt als hoofdsponsor het Nederlands Rolstoelhockeyteam en Jong Oranje. We zijn trots op deze Nederlandse teams, die tot de beste ter wereld behoren.

Sparta, Excelsior & Telstar

We zijn een betrokken subsponsor van de Betaald Voetbal Organisaties in Rotterdam. Onze naam is verbonden aan de jeugdopleidingen van deze clubs. Ook Ook zijn wij sponsor van het Excelsior G-team en tevens steunen wij ook het amateurvoetbal. Zo zijn wij ook sponsor van V.V. Spirit (Ouderkerk aan den IJssel), V.V. Stellendam (Stellendam), V.V. Hillegersberg (Rotterdam), V.V. HHC (Hardenberg) en Vrouwen 1 (uitkomende in de 1e klasse), 1e team zaterdag en jeugdsponsor van RKVV Velsen (Velsen).

nederlof_voetbal_sponsor_slide_2_750x0_c_default.jpg
nederlof_voetbal_sponsor_slide_3_750x0_c_default.jpg

Done deals bij Excelsior Rotterdam

De spelers van het g-team van Excelsior Rotterdam zijn nu niet meer weg te kapen door andere clubs.

Excelsior & Telstar

Binnen deze verenigingen zijn we sponsor van het damesteam. Vrouwenvoetbal is één van de snelst groeiende sporten van Nederland.

Kennemer Keien

Door het sponsorship van het Nederlands team zijn we zeer betrokken bij rolstoelhockey. We hebben ook grote bewondering voor de Kennemer Keien.